HOUSE T

​A RESIDENTIAL IN RAMAT HASHARON, ISRAEL
2009
 
 
 

 

THIS DUPLEX IN RAMAT HASHARON WAS VAST, WITH IT'S DIFFERENT FUNCTIONS FEELING DISCONNECTED AND EMPTY.

THE PURPOSE OF THE DESIGN, WAS TO CREATE A NEW LAYOUT THAT WILL CONNECT ALL OF THE SCATTERED PARTS, CREATING A CONTINUOUS, HARMONIC AND NATURAL FLOW.

THIS WAS ACHIEVED BY USING MINIMALISTIC DESIGN, AND BY  INTRODUCING SYMMETRY AND THAN BREAKING IT, MIGHT IT BE IN THE GEOMATRY ITSELF OR IN THE USE OF COLOR.

PHOTOGRAPHY - SHAI EPSTEIN

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom