HOUSE S

​A RESIDENTIAL IN TEL AVIV, ISRAEL
2019
 
 
 

An apartment at the heart of Tel Aviv was completely transformed, to create a spacious living area, which includes a living room, dining area and open layout kitchen facing those. A study was situated across from the apartment's entrance, enclosed by glass and steel partitions, surrounding a two sided cabinet, which was placed between the study and the living room. 

The master bedroom's wardrobe was designed to continue on and function as the access doors to that bedroom, as well as to the adjacent guest washroom, thus creating colored wooden based partitions rather than walls throughout the apartment, used to define the rooms' layout.

Photographs to come

UP Architecture  and Design / T 052 8700206 / F 03 5602135 / orlyfel@gmail.com / © 2013 by UP Architecture  and Design
  • facebook
  • Twitter Square
  • Instagram Square
  • Pinterest Square