HOUSE M2

​A RESIDENTIAL IN TEL AVIV, ISRAEL
2006
 
 
 
 

AN OLD APARTMENT IN THE CENTER OF TEL AVIV WAS RENOVATED IN ORDER TO ADD A FOURTH BEDROOM.

IN THE PROCESS, THE LAYOUT WAS COMPLETELY ALTERED IN ORDER TO CREATE A LARGE OPEN SPACE BETWEEN THE KITCHEN AND DINNING - LIVING AREAS, WHICH WERE ONCE SEPARATED AND DISTANT.

 

THE DESIGN TOOK A MINIMALISTIC AND INDUSTRIAL STYLE, USING CONCRETE, STEEL, A LOT OF GRAYS AND WHITES, AND A SPLASH OF BLAZING YELLOW TO ADD WARMTH AND LIGHT.

 

 


To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom